Fogászat

 teljes körű fogászati szolgáltatások
Sopron, Kölcsey Ferenc utca 2.
+36 30 8410 250
info@palmadent.hu

Rendelőnk a Pálma Panzió épületében található, Sopron történelmi belvárosának közelében, mégis csendes és nyugodt környezetben. A panzióban örömmel fogadjuk fogászati pácienseinket is. 11 kényelmes szoba, mélygarázs és széleskörű szolgáltatások állnak rendelkezésére. 

A Pálmadent fogászati rendelőben modern berendezések, magasan képzett orvosok garantálják, hogy megtalálja azt a fogorvosi rendelőt, amelyre hosszú távon számíthat.

Amikor betér hozzánk, lelassulhat, kikapcsolódhat, és megtapasztalhatja, hogy megértjük az Ön aggodalmait, és vele tartunk azon az úton, amelyen esetleg félve vágtak neki. Felejtse el a szorongást, a hosszú várakozást és a kiszolgáltatottság érzését! Nálunk más értékekkel találkozik! 

Nincs rohanás vagy feszült légkör, amely csak felesleges stresszt okoz. Szakorvosaink egymást kiegészítve és támogatva dolgoznak az Ön egészséges és gyönyörű mosolyán. A Fogszabályozástól, az implantátumok beültetéséig, az egyszerű töméseken át, minden szükséges kezelést egy helyen vehet igénybe nálunk.

Kapcsolódó képek: