Magyarul Deutsch personal statement writing service singapore

Hívjon bennünket most:
+36 (30) 8 410 250
9400. Sopron; Kölcsey Ferenc utca 2. creative writing based on to kill a mockingbird
Programs & Services

Pálma Sopron Programok vendégeinknek

WELLNESS

Áraink 2 órás szolgáltatási  időintervallumban:

 Finn szauna: 5.000 Ft/fő/2 óra (4 fő befogadására alkalmas)

Infra szauna: 5.000 Ft/fő/2 óra (2 fő befogadására alkalmas)

Sókabin: 2.500 Ft/fő (6 fő befogadására alkalmas)

Fürdőlepedőt, törülközőt térítés ellenében biztosítunk.

 

 

TEREMBÉRLÉS

Terem bérlésére a Pálma Panzió haljában van lehetőség.

Tágas és világos, vetítésre sötétíthető helyiséget tudunk bérbe adni. A helyiségben 30 fő bőségesen helyet tud foglalni, igény szerint a helyiségben speciális kivetítő szerkezet is bérelhető, Internet kapcsolattal együtt. Büfé jellegű, hűtést nem igényelő ételek kiszolgálására van lehetőség. Üdítőital és kávé fogyasztására pedig a helyiség jellegéből adódóan is lehetőséget tudunk biztosítani. Étel felszolgálását catering szerizzel tudjuk biztosítani, külön megegyezés szerint.

Minden megkezdett terem használati óra: 12.000 Ft

 

Kávé és üdítő vegyes kínálat igény szerinti üdítőkből:

1.500.-Ft/fő-től

 

Egyedi apró süteményes kínálatunk, mini, eldobható tálcákon vagy igény szerint más felszolgálással is:

 

6.000 Ft-tól

 

Süteményeket egyediben tudnuk ajánlani, vajas sós és édes termékeket is.Speciális mini szendvicset, egyediben tudunk ajánlani, ígény szerint.

 

 

Pálma Sopron Panzió terembérlés Sopronban

 

Néhány hasznos tapasztalat a sókabinról

Sókamra, sókabin Sopronban Pálma Sopron Panzió

Sókamra, sókabin Sopronban Pálma Sopron Panzió

 

A sókristályok életfontosságú negatív ionokat adnak le a kabin levegőjének. A túltengésben lévő pozitív töltésű ionok felelősek nagy részben krónikus betegségek kialakulásáért, fizikai és lelki kimerültségünkért.

A sóbarlang jótékony hatásait már több, mint 150 évvel ezelőtt felfedezték, méghozzá egy véletlen kapcsán. Ekkoriban a sóbányákban még elítélt rabokat dolgoztattak, és megfigyelték, hogy a kemény fizikai munka dacára akár 10-15 évvel hosszabb ideig éltek, mint szabad társaik. Ma már tudjuk, hogy a sóbarlang levegőjében a só lebegő, finom porként van jelen, amely megszűri a légteret az allergénektől és káros baktériumoktól. Ez a rendkívüli tisztaságú levegő elsősorban a légzési panaszokkal küzdőknek segít a gyógyulásban, a tünetek enyhítésében.

A sókabinban levő telített sóoldat, amely csak természetes anyagokat tartalmaz, képes a sóbarlangok klímájának mesterséges előállítására.

A só mind kémiai, mind fizikai szempontból semlegesítő és kiegyenlítő hatású.

Gyógyító hatásán kívül a stresszoldásra, relaxációra illetve a jó közérzetre hat.

Az oldat a helységben 70-80-os relatív páratartalmat hoz létre, megszünteti a szennyező anyagok jelenlétét.

A terápiáshasználat során kedvezően befolyásolhatjuk a következő betegségeket:

-Asthma bronchiale
-Krónikus hurutos orr-, torok és gégegyulladás
-Krónikus és visszatérő arcüreg- és homloküreg-gyulladása
-Orrpolip
-Krónikus hörgőgyulladás
-Hallójárat és középfülgyulladás
-Krónikus tüdőgyulladás
-Porártalom
-Különböző típusú allergiák, túlérzékenység
-Bőrbetegségek
-Neurózis, kimerültség, stressz, csökkent ellenálló képesség
Különösen alkalmas bőr-és légúti megbetegedések kezelésére. A különböző sószobákban, sóbarlangokban végzett vizsgálatok hasonló sikerekről számolnak be: a köhögés, a szénanátha, alvási zavarok, allergiák, neurodermitis és más szervi betegségek rendkívül jól reagálnak egy többhetes sóbarlang kúrára.
A sókabint gyermekek, terhes anyák, mindenki használhatja korára vonatkozó korlátozás nélkül.

Tudta – e, hogy

- az emberi test több mint 70 %-a víz.
- Már több mint száz évvel ezelőtt bebizonyították (Dr.Wilhelm Schüssler) hogy az emberi holttest elégetésekor keletkező hamu azon ásványi sók összessége, melyből az emberi test felépül.
- Az anyaméhben levő magzatvíz egy 37°C-os 1 %- s só oldat.
- A vér és a könny 1 %-os sóoldat, ami azonos az őstenger só koncentrációjával.
- Az emberi agy 90 %-a víz.
- Só nélkül az emberi agy nem lenne képes egyetlen egy gondolat megformálására sem.

Az emberi szervezet vízből és sóból áll. 

 

A só alatt, nem a mindenki számára ismeretes, finomított konyhasót értjük, hanem a természetben előforduló természetes egységében meghagyott sókat, bányászott sók illetve tengeri só. Só és só között nagy minőségbeli különbség van, aszerint, hogy milyen minőségben és mennyiségben tartalmazzák a különböző elemeket. Ugyanis a természetes egységében meghagyott sókban megtaláljuk a periódusos rendszer mind 92 természetes elemét, kivéve a nemesgázokat. A természetes egységében meghagyott só nemcsak a nátrium – kloridot tartalmaz, hanem a másik 82 elemet is.

Ha só kristályt egy pohár vízbe teszünk, az feloldódik. A végtermék egy sóoldat, amely se nem só, se nem víz. Ha ezt az oldatot hagyjuk elpárologni, újra visszakapjuk a só kristályokat. A só, ezen képessége teszi lehetővé, hogy a szervezetünknek a sót nem kell felbontania. Minden nemű élelmiszert először fel kell bontanunk építő elemeire, hogy abból valami mást, ujjat képezzünk.

A keményítő átalakul cukorrá, fehérje aminosavakká, a zsír glicerinné. A só marad só, ionos formájában, a sóoldatból mindig közvetlenül a rendelkezésünkre áll. A só koncentráció biztosítja a vérplazma állandó ozmotikus nyomását, amely a vér és szövetek közötti anyagcserét teszi lehetővé.

A só nélkül nem lennénk képesek egyetlenegy gondolat megformálására sem, ugyanis az idegrostok csak akkor képesek az impulzusok továbbítására, ha a sóban levő Kálium és Nátrium elemek jelen vannak. A só egy élelmiszer különleges képességekkel és tulajdonságokkal, melyek az élethez szükségesek. A természetes egységében meghagyott kristálysóban megtaláljuk mind azt, ami esetleg hiányzik szervezetünknek pl.: nyomelemek, frekvenciaminta. Azt hogy a só életfontosságú, már őseink is tudták. A só lelőhelyeket mindig gondosan őrizték, aki a sóval rendelkezett annak hatalma és pénze volt. A sót fehér aranynak is nevezi.